Măruţă, nu ai inimă? Moderatorul tv a sărit la gâtul Alexandrei Stan

Lupta pentru rating nu cunoaşte limite! Cătălin Măruţă a atacat-o pe Alexandra Stan astăzi,  în direct, fără să ţină cont că artista este încă în convalescenţă, după cafteala primită de la managerul ei, Marcel Prodan.

Deranjat că invitata nu răspunde la întrebările lui aşa cum şi-ar fi dorit, Măruţă a început să fie ironic cu ea. "De ce nu răspunzi la întrebări?", i-a spus Măruţă, vizibil iritat.

"Tot ce am avut de spus am declarat ieri. Vreau să fii înţelegător, eu ştiu cum e emisiune ta, dar trebuie să mă înţelegi. Tocmai am venit de la oftalmolog, nu văd bine", a spus artista.

"Da, tocmai ai ieşit de la altă televiziune", i-a replicat, zâmbind nervos, Cătălin Măruţă. Moderatorul nu s-a oprit aici şi a încercat să afle, pe acelaşi ton neplăcut, de ce artista a depus plângere pentru şantaj şi nu pentru violenţă şi tâlhărie.

"Am formulat azi o plângere împotriva lui Marcel Prodan cu trei capete de acuzare: pentru tâlhărie, șantaj și violenţă. Lucrurile mele sunt în posesia lui, banii mei, microfonul, laptopul, iar în momentul când le-am cerut am luat bătaie. Plângerea nu a putut fi depusă ieri pentru că nu avea semnătura mea avocatul", a spus artista.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Constanța a intrat în direct în emisiunea moderată de Cătălin Măruţă și a declarat că plângerea Alexandrei Stan e făcută doar pentru un singur cap de acuzare, cel de șantaj, moment în care artista a ţinut să lămurească şi acest aspect.
 
Alexandra a precizat că avocatul ei se ocupă acum de aceste aspecte, pentru că ea e internată în spital, iar în final plângerea va avea trei capete de acuzare.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro