Medici chemaţi să consulte un cadavru pregătit de înmormântare, în Vaslui: Rudele: "I-am pus oglinda în faţă şi s-a aburit"

Scene tragicomice la Vaslui, unde medicii au fost nevoiţi să facă electrocardiogramă unui mort © Foto: spynews.ro

Scene halucinante în localitatea vasluiană Vovrieşti!  Familia unui bărbat de 84 de ani, decedat de două zile, a sunat la 112 în timp ce se pregătea de înmormântare şi a solicitat unui echipaj de ambulanţă să consulte mortul, pentru că... e viu şi mişcă.

Citeşte şi:  L-au auzit cum plângea din SICRIU! Un bărbat a înviat înainte să fie băgat în groapă 

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă au crezut că este vorba de o glumă proastă, însă rudele decedatului au insistat sunând inclusiv la superiorii ambulanţierilor de la Bucureşti.

Familia susţine că, după ce bătrânul a fost adus acasă de la morga spitalului, a fost aşezat pe masă, iar fiicelor lui li s-a părut că acesta nu ar fi mort. Mai mult, una dintre fiice a susţinut că, la un moment dat, tatăl ar fi mişcat mişcat un deget şi, pentru a se convinge că aceste a mort, a luat o oglindă de afară, împreună cu surorile ei, şi au dus-o în încăperea în care se afla mortul, aşezând-o în dreptul feţei.

Citeşte şi: VIDEO / Înmormântare de groază! Au fugit mâncând pământul după ce mortul s-a mișcat în sicriu

Oglinda s-a aburit, din cauza diferenţelor de temperatură, iar ele au crezut că bărbatul trăieşte, motiv pentru care au sunat la 112 de nenumărate ori, până când un echipaj al Ambulanţei s-a deplasat la faţa locului.

“Am fost solicitati în satul Vovriesti, comuna Băceşti, pentru că rudelor unui decedat li s-a părut că acesta trăieşte. Ne-au spus că după două zile de la deces, corpul bărbatului nu s-a schimbat deloc, nu e rigid. Ba mai mult, ne-au spus că, atunci când i-au pus oglinda în faţă, obiectul a aburit. Ne-am deplasat la fata locului. Mortul era asezat în sicriu. I s-a fãcut o electrocardiogramă, iar familia a văzut cã inima nu-i mai bătea”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, pentru Adevărul. 

Citeşte şi:  Satul din România unde morții nu se îngroapă! Sunt "depozitaţi" în sertare, deasupra pământului

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro