Medicul Tudor Ciuhodaru, despre boala ascunsă a lui Andrei Gheorghe. "Categoric putea fi salvat"

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit © Arhiva

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator survenit după un infarct miocardic.

Potrivit medicilor legiști, Andrei Gheorghe a avut în trecut probleme legate de o suferință mai veche, în cord au fost găsite, în urma autopsiei, mai multe urmei ale unor infarcte mai vechi.

"Fără discutii ar fi putut fi salvat dacă se prezenta la medic. Noi avem un stil cu <<las' că merge și asa>>. Simptomele nu par de infarct la prima vedere. Simptomele unui infarct sunt dureri precordiale, pe toată zona, care durează 35 de minute și care iradiază către mandibulă. Sunt și simptome care sunt trecute cu vederea. Dureri de spate, nevralgii, un disconfort digestiv care anunță un infarct miocardic inferior, tulburări respiratorii, transpirații reci. Duceți-vă la medic pentru că pot salva viața. Câteva secunde pot face diferența dintre viață și moarte.", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru la Antena Stars.

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro