Melania Medeleanu, durere cumplită după pierderea suferit: "S-au stins în tăcere"

foto: facebook

Melania Medeleanu suferă cumplit după pierderea suferită. Vedeta Tv a postat un mesaj sfâşietor prin care le vorbeşte prietenilor ei virtuali despre durerea trăită.

Melania Medeleanu a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care îşi anunţă prietenii virtuali că are neplăcerea să constate că 5 pomi fructiferi din grădina ei au pierit în timp ce ea era ocupată cu lucruri mai puţin importante.

"Am pierdut 3 meri, un vişin, un prun şi un cireş. S-au stins în tăcere în timp ce eu eram prea prinsă cu treburi importante. Când crezi că lucrurile pe care le iubeşti vor fi mereu acolo unde le-ai lăsat şi nu le mai acorzi atenţia ta rişti ca atunci când îţi aminteşti de ele să nu mai fie", este mesajul emoţionant postat de Melania Medelea pe o reţea de socializare şi care este însoţit de o fotografie în care apare un pom cu frunzele veştejite.

(foto: facebook)

Melania Medeleanu este o cunoscută prezentatoare de ştiri de la noi. Aceasta a fost căsătorită cu Dan Teodorescu, solistul trupei "Taxi", de care a divorţat în august 2006.

Citeşte şi:

Simona Gherghe îţi spune secretul ei! Cum să faci bagajul în timp record. Ghid practic

Andreea Mantea se mândreşte cu fiul ei pe Internet! Cu cine seamănă mai bine cel mic, la două luni de la naştere?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro