Mesaj emoționant al lui Gabriel Cotabiță! Artistul vorbește pentru prima oară despre asta

Gabriel Cotabiță este, în aceste momente, unul dintre artiștii care, după ce au avut șansa de a reveni la viață în momentul în care majoritatea era pesimistă cu privire la viitorul lui, revine în lumea muzicii în forță. Dar, înainte de toate, cântărețul a decis să transmită un mesaj emoționant...

Lucrurile par să se așeze, încet-încet, din ce în ce mai bine pentru Gabriel Cotabiță. Dacă, de curând, artistul a filmat alături de Matteo un videoclip și a reintrat în studiourile de înregistrări pentru a-și continua cariera de cântăreț, acum artistul este pregătit să își povesteastă crunta experiență pe care a avut-o de-a lungul ultimelor luni.
Pentru prima oară, Gabriel Cotabiță vorbește, în public, despre experiența lui. În mesajul pe care îl transmite artistul se poate observa că gândurile pe care le are acum se îndreaptă, pline de mulțumire, către cei care i-au fost alături.


În prima jumătate a lunii mai, o veste-șoc a zguduit showbiz-ul: Gabriel Cotabiță a făcut un accident vascular pe când era la sala de sport a unui hotel din București.
Ambulanța, ajunsă de urgență la fața locului, l-a resuscitat timp de mai bine de un sfert de oră, iar odată ajuns la Urgențe, la Spitalul Floreasca, starea artistului părea fără speranță, pronosticurile medicale fiind extrem de pesimiste. Cu taote acestea, atunci când nimeni nu mai credea, Gabi Cotabiță a demonstrat că este un luptător, iar minunea s-a produs,m artistul trezindu-se din coma în care era. Iar de atunci, lucrurile au evoluat rapid, recuperarea medicală, în primă fază făcută la Spitalul Floreasca, iar mai apoi la Spitalul Elias având rezultate care mai de care mai bune.

Întreg mesajul lui Gabi Cotabiță, unul plin de emoție, dedicat celor dragi lui îl veți putea vedea, astăzi, începând cu ora 17.00, la Antena 1, în cadrul emisiunii prezentate de Simona Gherghe, ”Acces Direct”

Citește și:

Detalii despre recuperarea lui Gabriel Cotabiţă! Care este starea de sănătate a artistului în prezent! Unul dintre prietenii lui face lumină

Prima imagine oficială de la filmarea clipului lui Gabriel Cotabiţă

Matteo şi Gabriel Cotabiţă au filmat videoclipul piesei “Ce zi liniştită”. Surpriză pe platoul de filmare. Cine şi-a făcut apariţia


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro