Mesajul de adio emoţionant postat de Şerban Huidu: "Mergi cu bine, prietene!"

+2 click pentru
galerie

Şerban Huidu deplânge moartea fostului său coleg, regizorul Eduardo Vasquez. La aproape două luni de la trecerea acestuia în nefiinţă, fostul "cârcotaş" a postat un mesaj emoţionant de adio pe blogul personal.

"Acum 5 ani, la filmprile pentru id-urilor Primatv, l-am cunoscut! Un om energic şi hotărât care obişnuia să facă lucrurile imposibile posibile! Un profesionist desăvârşit de la care am avut cu toţii ce învăţat! Şi nu am învăţat puţine. Acum trei ani, sub îndrumarea lui, s-au născut nişte poveşti care în Germania au costat de 10 ori mai mult decât cele de aici! El a fost Eduardo Vasquez... a fost Prietenul nostru... mult mai mult decât un simplu regizor. Mergi cu bine prietene! Rătăceşte printre stelele a căror lumină ai adus-o în operele tale! Adios!", a scris Huidu pe blog.

Eduardo Vasquez , unul dintre regizorii-colaboratori ai emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Turcia. Potrivit autorităţilor, decesul bărbatului de 48 de ani ar fi survenit din cauza unui infarct.

Foto: blog Şerban Huidu & Antena 3

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro