MESAJUL EMOŢIONANT făcut public de "fiica de suflet" a Ilenei Ciuculete: "De sus, o să mă iubească. Decât să o văd aşa, preferam să..."

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

La câteva ore după ce şi-a îngropat "mama de suflet", Codruţa a aşternut pe o reţea de socializare câteva gânduri extrem de sensibile. Adolescenta a avut însă şi cuvinte la adresa celor care au ponegrit-o pe Ileana Ciuculete.

Mai mult, azi, puţin după ora 15:00, "fiica de suflet" a Ilenei Ciuculete a f[cut un live pe o reţea de socializare, unde a vorbit despre regretata cântăreaţă de muzică populară.

"Ştiu că de acolo, o să mă iubească! Preferam să o văd sau să vorbesc cu ea la telefon o dată la un an decât să o văd aşa", a spus tânăra într-un live pe Facebook.

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete face mărturii cutremurătoare! Ce-i promisese artista înainte să moară

"Vă mulțumesc din suflet tuturor celor ce mi-ați trimis mesaje cu încurajări... 😢💔💔💔 din păcate, așa e viața... ne ia tot ce ne este mai drag! Dar sunt ok.... această durere mare m-a apropiat de oameni minunați, mi-am făcut noi prieteni și știu că dna Ileana , de acolo, de sus...ea ne iubește pe toți și va rămâne mereu în gândul și sufletul meu! Iar cei răutăcioși care judecă și știu doar să comenteze și să se amuze pe subiectul asta.... nu le doresc durerea pe care eu o am și am simțit în sufletul meu un gol în aceste zile!", a scris Codruţa, "fata de suflet" a Ilenei Ciuculete.

În clipul de mai jos sunt imagini din timpul ultimul drum al Ilenei Ciuculete.Sute de oameni simpli, dar şi rudele şi prietenii au mers pe jos de la Biserica Costească din Chitila unde a avut loc ceremonia de înmormântare până la locul în care îşi va dormi somnul de veci regretata artistă, respectiv Cimitirul Străuleşti 2.

Regretata artistă de muzică populară a fost înmormântată pe 18 martie

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete a fost depus la Biserica Costească din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. Slujba de înmormântare a avut loc la Cimitirul Străuleşti 2.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era născută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro