Mesajul unui artist le-a dat fiori reci fanilor: "Avionul s-a prăbuşit". Ce a apărut ulterior pe pagina lui de Instagram

+3 click pentru
galerie

J Balvin, pe numele din buletin José Álvaro Osorio Balvín, este un cântăreț columbian de reggaeton și de muzică rap. © Sursa foto: Hepta

J Balvin, un star al muzicii reggaeton, nu a uitat cumpăna prin care a trecut în urmă cu un an, când avionul în care era s-a prăbuşit în Bahamas. El a scris un mesaj care le-a dat fiori fanilor săi. Acesta a fost scris atât în limba spaniolă, cât şi în engleză: "În urmă cu un an, avionul s-a prăbuşit, dar noi suntem încă aici! Sunt recunoscător că sunt în viaţă".

Accidentul aviatic de anul trecut i-a speriat teribil pe prietenii şi fanii artistului. Atunci el a părăsit insula din Marea Caraibilor, în timp ce era la bordul unui avion privat. Lascurt timp după decolare, aeronava s-a prăbuşit. Azi, el a rememorat acele clipe şi a scris un mesaj de recunoştinţă.

După ce au citit gândurile aşternute pe internet de J Balvin, fanii i-au lăsat mii de comentarii.

"Dumnezeu are un scop mare în viața ta, J Balvin. Dumnezeu să continue să te binecuvânteze, prietene, Salutări din Columbia", "Sunt fericită că tu şi ceilalţi sunteţi bine" sunt doar două dintre mesajele lăsate de fanii cântăreţului.

"Astăzi se împlineşte un an de când am avut incidentul cu avionul şi aici Îi mulţumim Lui Dumnezeu!!! #Recunoscător. Am o mare misiune!!! (...). Sunt recunoscător că sunt în viaţă", a scris artistul columbian în dreptul pozei de mai jos.

 

J Balvin, pe numele din buletin José Álvaro Osorio Balvín, este un cântăreț columbian de reggaeton și de muzică rap. Balvin s-a născut în Medellín, cel mai mare oraș din departamentul Antioquia, unde a devenit interesat de rap, reggaeton, champeta și bachata. El s-a născut pe 7 mai 1985 (vârsta 32), Medellín, Columbia.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro