Andreea Marin preţuieşte viaţa şi trăieşte fiecare zi la intensitate maximă! Şi cum să începi ziua mai bine dacă nu cu o masă copioasă, dar sănătoasă?
Fosta "Zână a Surprizelor" ştie că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei şi mănâcă dimineaţa ca un regină, la prânz ca o prinţesă, iar seara ca o divă atentă la siluetă.
"Sushi minunat vegetarian cu morcov, ceapă verde, castravete, vlăstari, alge, orez din conopidă, lămâie, sos de soia, mirodenii şi ulei de măsline; tort făr zahar de ciocolata neagra, cu caju, migdale, curmale, miere, portocala, avocado, menta, kiwi - o bunatate:) Si sucul de mar verde, pătrunjel, orz şi spirulină. O zi bună şi sănătoasă!", le-a scris Andreea prietenilor de pe Facebook, unde a publicat imaginea de mai sus.
M.M.
Citeşte şi: