Michael Jackson, pedofil sau nu? Vezi dovezile inconstestabile aduse de FBI!

Speculaţia conform căreia starul internaţional iubea exagerat de mult copiii a ţinut prima pagină a ziarelor foarte mult timp. FBI-ul a transformat suspiciunea în certitudine!

Conţinutul unor dosare secrete ale FBI-ului au intrat în posesia "Sunday People", dezvăluind lucruri şocante în cazul Michael Jackson. Se presupune că superstarul a cheltuit peste 23 milioane de lire sterline pentru a-şi aduce la tăcere victimile. Se crede că 24 de copii au fost abuzaţi sexual într-o perioadă de 15 ani.

Cazuri şocante în care cântăreţul a fost surprins în ipostaze inadecvate, precum cel în care mângâia un copil în zona organelor genitale, în propria sală de cinema, sau cel în care o servitoare a primit două milioane de dolari pentru a nu depune plângere, după ce Mihael Jackson i-a violat fiul, au fost aduse publicităţii.

Cântăreţul a fost acuzat de abuz sexual pentru prima oară în anul 1993, apoi în 2003, momente în care s-au desfăşurat procese intens mediatizate. Dacă în urma primului proces, Michael Jackson a plătit milioane de dolari, pentru a scăpa cu basma curată, în urma celui de-al doilea, instanţa l-a declarat nevinovat.

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro