Vedetele noastre vor în SUA! Tot mai multe staruri speră la visul american

+5 click pentru
galerie

În ultimii ani tot mai multe vedete autohtone aleg să emigreze în Statele Unite ale Americii. Deşi multe dintre ele se întorc destul de des în ţară, visul american pare că le-a sucit minţile.

Monica Gabor, Inna, Andreea Antonescu, Monica Bîrlădeanu sunt doar câteva din starurile de la noi care peste ocean nu sunt însă la fel de cunoscute. Orice vedetă din România visează să ajungă cunoscută şi peste ocean. Unii au curajul de a încerca să se afirme, iar alţii rămân în continuare în ţară, unde au deja statutul de vedetă.
Inna şi Costi Ioniţă au reuşit să se afirme pe plan muzical, Monica Bîrlădeanu a obţinut câteva roluri secundare la Hollywood, Marius Moga a avut diverse colaborări cu artişti străini. Există însă şi câteva vedete care încă speră să se afirme: Monica Gabor nu a reuşit nimic altceva decât să devină iubita unui chinez bogat, Anamaria Ferentz încă speră să aibă succes pe plan muzical, iar de restul nu se prea ştie nimic. Un lucru e cert: visul american poate deveni realitate doar cu multă muncă.

Foto: facebook.com

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro