Mihaela Borcea, în depresie? Gestul care spune tot despre starea psihică a femeii de afaceri

foto: facebook

Mihaela Borcea a uimit mereu cu puterea cu care a reuşit să treacă peste greutăţile vieţii, însă se pare că de data aceasta a ajuns la capătul puterilor. Un gest al femeii de afaceri a trădat starea psihică a acesteia.

Mihaela Borcea se luptă din greu să conducă bine afacerile familiei şi să le asigure toate cele necesare copiilor ei. Situaţia fostului ei soţ care se află în închisoare, unde execută o pedeapsă primită în "Dosarul Transferurilor, " şi-a pus şi ea amprenta asupra stării sale.

De ceva timp, femeia de afaceri se pare că şi-a pus toate speranţele în Dumnezeu, faţă de care-şi arată recunoştinţa şi-i arată recunoştinţa.

"Uneori Dumnezeu îndepărtează oameni din viaţa ta pentru a te apăra. Nu alerga după ei", spune un mesaj postat de Mihaela Borcea pe o reţea de socializare.Totodată, aceasta s-a îndreptat către părintele Arsenie Boca, făcătorul de minuni al Ardealului, căruia i-a închinat o rugăciune.

Cine este Mihaela Borcea

Mihaela Borcea este femeie de afaceri. Este fosta soţie a lui Cristi Borcea. Cei doi au împreună 3 copii. Cristian Borcea şi-a refăcut viaţa alături de Alina Vidican şi au împreună doi copii.

Citeşte şi

Iubitul Mihaelei Borcea, în război cu autorităţile! A luat-o pe urmele lui Stelian Ogică?

Cum i-a satisfăcut toate poftele Mihaela Borcea fostului ei soț, închis încă în penitenciar? Spynews.ro știe detaliile unei întâlniri... fierbinți

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro