Mihaela Rădulescu adoră "Sexul Bucătăriei"

Nu este un secret faptul că Mihaela Rădulescu este o fire nonconformistă. Vedeta se destăinuie pe blogul personal şi menţionează faptul că şorţul de bucătărie nu se mai poartă decât peste o lenjerie super-sexy…şi-atât.

Vedeta de televiziune îşi împărtăşeşte sfaturile pe reţeaua de socializare despre stilul de viaţă sănătos şi cum ar trebui să se comporte o femeie atunci când se află în bucătărie.
"Mai întâi, gătitul n-ar trebui să fie mereu o preocupare a femeii – una dintre cele mai sexy ipostaze în care ni se poate infăţişa un bărbat, din motive lesne de desenat în capul fiecărei femei, e…cu tigaia în mână, spălând legume, tăind carne, ungând tava, presărând făina, frământând aluat etc."
Totodată, diva nu este de acord ca femeia să se imbrace neglijent atunci cand gateşte, ci din contră, ar trebui sa exprime senzualitate.
"Dupa ce ne edificam cu privire la calitatea mancarii pe care o gatim, mai ales pentru cei dragi noua, ar trebui sa trecem la next level – cel al felului de a gati – nu e nevoie sa ne imbracam in cele mai proaste haine din dulap si sa aratam chiar ca niste bucatarese cand gatim, am putea sa facem un minim efort si la acest capitol, aratand ceva mai apetisante decat bucatele, cand vor fi gata".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro