Mihaela Rădulescu, ce ai păţit? Felix Baumgartner, ca scos din cutie, "diva de la Monaco" pare că abia s-a ridicat din pat

Felix Baumgartner se răsfaţă alături de iubita lui, Mihaela Rădulescu peste Ocean, după câteva zile dificile în care a stat cu burta pe cărţi.

Austriacul se pregăteşte intens de câteva zile pentru un examen important, dar se pare că i-a ajuns aşa că a pus cartea-n cui şi şi-a scos iubita în lume. Dacă Felix pare ca scos din cutie, Mihaela Rădulescu este uşor răvăşită... cu părul prins în grabă şi îmbrăcată din cap până în picioare în negru, singurul "accesoriu" care o pune în evidenţă este zâmbetul la care nu renunţă niciodată atunci când se află în preajma iubitului său.

Dacă ţinutele sexy nu sunt obligatorii în preajma lui Felix, Mihaela Rădulescu menţine flacăra pasiunii aprinsă cu alte artificii în materie de frumuseţe. Se pare că de curând, vedeta a apelat la ajutorul unui medic estetician pentru mici ajustări în zona feţei. "Pare nu neapărat modificată, cât corectată. Din punctul meu de vedere, central se vede o intervenţie la nivelul nasului. Arată foarte bine, e bine corectat. Pomeţii sunt puţin mai ridicaţi decât ştiu nişte poze de acum ceva timp. Ar putea fi vorba ori de un implant, ori de o augmentare cu acid hialuronic. Ochii sunt puţin mai luminoşi. Ar putea fi vorba de o intervenţie la nivelul ploapei superioare. Poate să dea senzaţia de brow lifting, deci e vorba de o ridicare a sprâncenelor", declara Marian Simion, medic estetician pentru Antena Stars.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner îşi trăiesc povestea de dragoste de peste un an de zile și merg peste tot la evenimente mondene și sportive.

Aceasta a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. şi Elan Schwartzenberg. Din căsătoria cu cel din urmă a rezultat un băieţel pe nume Ayan.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Între două nu te plouă. Iubitul Mihaelei Rădulescu, flancat de două femei

Imaginea asta e istorie. Cum arată acum Mihaela Rădulescu, după ore grele în sala de forță. Este de nerecunoscut

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro