Mihaela Rădulescu, despre bătaia Alexandrei Stan: "E bine ce a păţit!"

Mihaela Rădulescu

Bătaia încasată de Alexandra Stan a emoţionat-o şi pe Mihaela Rădulescu. Plecată la Monaco, diva l-a desfiinţat pe managerul bătăuş, Marcel Prodan. 

Vedeta spune stop violenţei şi îl "bagă în corzi" pe Marcel Prodan pentru fapta lui josnică. Mihaela e de părere că e bine să se discute despre această problemă în speranţa în care agresorilor le va veni mintea la cap.

"E frumos că ne pasă şi că există campanii. Ce a păţit Alexandra e bine strict dintr-un punct de vedere: pentru că dezbatem această problemă. Trebuie să îi punem pe gânduri pe agresori dacă nu putem în închisoare. E bine că are curaj, femeile bătute şi chinuite stau în frică, cu greu vorbesc ce au şi se plâng oficial sau nu, le e groază că pot fi bătute din nou. E un sentiment oribil. Nu cred că există vreo soluţie în viitor pentru problema asta în România. Nu cred că un politician se va duce să viziteze victimele abuzurilor fizice. Nici protecţia copilului nu poate face mai mult. Sunt multe lucruri de făcut încât nu cred că vor exista prea curând soluţii pentru femei cum sunt în cazul Alexandrei. Bărbaţi care le bat pentru că au ceva între picioare sunt în toată lumea. Poate dacă le spunem mereu că sunt nişte gunoaie se schimbă.

Sunt convinsă că Alexandra va fi ceva în continuare, de ea depinde totul. Dacă erau în Monaco, el era la închisoare, avea interdicţie să se apropie de ea. Nu înteleg de ce noi nu putem face asta. Fata pe care a luat-o pentru a o înlocui pe Alexandra Stan trebuie să înţeleagă că niciun artist din ţară nu va mai lucra cu Marcel Prodan. Omul ăsta nu mai poate avea voie să impresarieze o altă tânără pe care să o bată peste ceva timp. Nu e frumos. Alexandra Stan e bine plasată în topurile internaţionale. Va fi milionară dacă îşi doreşte să meargă pe drumul ăsta, trebuie să ducă lupta asta până la capăt, trebuie să fie principalul purtător de cuvânt al celor abuzaţi", a adăugat Mihaela Rădulescu, astăzi, la "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro