Mihaela Rădulescu: "E uşor să scoţi muierile din Moldova, dar e al naibii de greu să scoţi Moldova din ele"
Publicat pe 24.09.2014 la 22:31 Actualizat pe 25.09.2014 la 09:34
Mihaela Rădulescu rămâne, în continuare, una din moldovencele de prim reper din televiziune, iar vechile obiceiuri nu se sting atât de uşor.
Mihaela Rădulescu rămâne, în continuare, una din moldovencele de prim reper din televiziune, iar vechile obiceiuri nu se sting atât de uşor.
Mihaela Rădulescu a dezvăluit, odată cu venirea toamnei, unul din principalele ei talente gastronomice şi anume, murăturile la borcan. Aflată în Monaco, vedeta a mărturisit pe blogul personal că tânjeşte după murăturile pe care obişnuia să le mănânce în România şi, din acest motiv, ea s-a pus pe treabă şi a improvizat cu preparatele locale.
"M-am săturat să tot poftesc la murăturile de acasa și să dau iama în ele la fiecare vizită în România, așa că am decis să fac murături…la Monaco. Am găsit greu borcane mari și n-am reperat patlăgeaua aia verde sau roșie care umplea borcanele din copilăria mea și nici pepenii mici, cu care aș fi avut o relație zilnică, de placere și consum excesiv.
Așa că, luând lecții de la maestrele din familie, am decis să improvizez și să împrietenesc, în același borcan, roșia cu pruna, usturoiul cu mango, felia de pepene roșu cu morcovul, merele cu mărarul uscat, sarea cu portocala, un amărât de ardei aprig cu un ciorchine de strugure și, dupa acest patchwork de culori și arome, am așteptat cuminte să-și facă o relație trainică și iute.
Doamne, mango-ul murat a devenit campion absolut la aromă și gust, iar ce-a urmat, a fost un spectacol culinar cu care am luat mințile familiei și prietenilor care au devorat Monaco-murăturile cosmopolite , lângă o placintă cuvioasa cu carne.
Cum spuneam, e ușor să scoți muierile din Moldova, dar e al naibii de greu să scoți Moldova din ele",a fost mesajul publicat pe blogul ei personal.
A.M.
Foto: mihaelaradulescu.ro
Citeste si: