Mihaela Rădulescu duce lipsă de un bărbat: "Ah, dacă aş avea cu cine"

+2 click pentru
galerie

Faimoasa prezentatoare tv, Mihaela Rădulescu, a început să devină melancolică pe Coasta de Azur, mai ales de când vedetei îi lipseşte, pare-se, îmbrăţişare bărbătească.


Vedeta a postat o poză în care apăreau mai mulţi dansatori amatori de tango în care îşi exersau mişcările pe o terasă de pe marginea falezei. Cu tristeţe, Mihaela a scris câteva rânduri cu subînţeles. "Asta se întâmplă chiar acum, pe faleză. Nişte fiinţe ca şi noi, poate ceva mai sensibile şi mai organizate, dansează tango. Cu o boxă şi o staţie, mai stângaci sau mai antrenaţi, mai în vârstă sau foarte tineri, dar cu atâta bucurie pe chip. Ah, dacă aş avea cu cine...( că tre' să vii cu partenerul de-acasa)", a scris melancolică, Mihaela Rădulescu pe pagina sa de facebook.
Totodată, aceasta a mai adăugat un comentariu. "Şi mai cred că ăştia care fac aşa ceva în doi, nu-şi lasă partenerele pentru niciuna de pe margine, oricat de supercalifragilisticespialidotion-ă ar fi ea", a mai adăugat vedeta. Oare acest mesaj să fie îndreptat pentru a-i atrage atenţia lui Dani?

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro