Mihaela Rădulescu, Mircea Badea şi Fuego s-au pozat cu "Diavolul". Vor fi îngroziţi când vor afla câte vieţi a distrus tânărul ăsta / Galerie foto

+5 click pentru
galerie

Mai multe vedete şi politicieni din România vor rămâne şocaţi când vor afla ce a făcut tânărul din imagini cu care au acceptat să se fotografieze atunci când l-au întâlnit.

Victor Căldărar (23 ani) este un tânăr din Sibiu care a fost condamnat la 21 de ani de închisoare cu executare pentru pedofilie, după ce a violat 3 copii de 4, 11 şi 14 ani.  Victor Căldărar a devenit cunoscut nu doar pentru acuzațiile de pedofilie, ci și pentru că a creat o obsesie de a se fotografie cu personaje cunoscute din showbiz sau politică, printre aceştia numărându-se fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, fostul ministru al Internelor, Gabriel Berca, deputatul Raluca Turcan, Mihaela Rădulescu, Mircea Badea, Daniel Buzdugan, Dan Bittman sau Fuego.

Tânărul folosea aceeşi tactică şi pentru a-şi ademeni victimele. Le spunea că vrea să le fotografieze, le dezbrăca, iar apoi le viola. Potriviz evz.ro, halucinant este faptul că Victor Căldărar a spus în faţa judecătorilor că nu se consideră vinovat de viol, deoarece copiii au fost de acord să întrețină raporturi sexuale. Judecătorii nu au dat dreptate pedofilului şi l-au condamnat, ieri, la 21 de ani de închisoare cu executare. Decizia poate fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.

Foto: Facebook
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro