Mihaela Rădulescu nu are loc la TVR. Ce spun reprezentanţii postului după ce diva s-a lăudat că revine pe sticlă

Mihaela Rădulescu a are loc la TVR şi este foarte posibil să nu revină pe micul ecran din toamnă, aşa cum anunţa zilele trecute.

Diva a dezvăluit recent că se află în discuţii cu televizinea publică pentru "Duminica în familie", emisiune pe care a moderat-o şi la Antena 1, însă Irina Radu, membră în echipa de manageri de la TVR, refuză să vorbească despre acest subiect.

"Nu pot vorbi acum despre acest subiect. Peste două săptămâni vom discuta grila de programe", a spus Irina Radu pentru ziarulring.ro.

Mai mult, surse apropiate conducerii instituţiei văd imposibilă aducerea divei la postul public în această perioadă. "Pentru a veni un om din afară trebuie să fie un post liber înăuntru. Vine ca redactor realizator, concurează pe un post vacant şi după ce îl câştigă are dreptul să concureze la un alt post. Conducerea TVR încă nu a discutat aşa ceva, însă televiziunea publică nu are bani pentru noi producţii, plus că încă există probleme financiare de rezolvat".

Mihaela Rădulescu a dezvăluit, zilele trecute, pentru paginademedia.ro, că este posibil să revină pe micul ecran.

"Sunt în discuţii cu TVR pentru 'Duminica în familie'. Suntem la faza 'ce-ar fi dacă'. Aştept răspunsul de la ei în legătură cu emisiunile înregistrate, mai discutăm pe format. Dar nu sunt discuţii foarte avansate. Există posibilitatea ca emisiunea să fie pe post, dar nu e nimic stabilit, cu atât mai puţin semnat", spunea diva.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro