Mihaela Rădulescu, topless şi cu abdomenul perfect la vedere! Vezi imaginea care i-a făcut pe admiratorii divei să o ia razna

+2 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu are aproape 44 de ani, dar arată ca la 30.  Diva are o siluetă la care multe femei doar visează şi nu ratează ocazia de a-şi etala trupul sculptat. Care este secretul abdomenului ei plat şi formei fizice de invidiat? Ne dezvăluie chiar ea.

"Visul oricărui bărbat ( și al nostru, despre ei ) , dar nici noi, femeile, n-ar trebui să ne lăsăm! Abdomenul din imagine nu arată așa de la Photoshop, ci pentru că e 'chinuit' în fiecare dimineață a vieții lui (mai ales după ce a născut și era odios) cu:
 - 20 de abdomene clasice, din alea cu spatele lipit perfect de covor și picioarele ridicate și îndoite la 90 de grade
 - 20 leg lifts - tot cu spatele lipit de covor, dar cu picioarele întinse, executând balansuri față-spate
- câte 20 de cot-genunchi (cu capul ridicat și sprijinit de mâini, dar tot pe covor, cu picioarele ridicate și îndoite la 90 de grade, încerci să atingi cotul de genunchiul opus). După care urmează un minunat dus cu cântec și un mic dejun pregătit pentru toată lumea de prin casă", a scris vedeta pe blogul său, unde a postat şi fotografia de mai sus, în care apare topless.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro