Mihaela Rădulescu trăieşte pe picior mare! Averea lui Felix Baumgartner are multe zerouri

Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu © FOTO: Instagram

Mihaela Rădulescu a pus mâna pe un bărbat care are în cont o sumă uriaşă de bani, o avere la care mulţi români doar visează. Felix Baumgartner a muncit, iar efortul i-a fost răsplătit. 

Felix Baumgartner a devenit celebru în toată lumea atunci când a sărit din stratosferă. De atunci şi până acum, celebrul iubit al Mihaelei Rădulescu a adunat o adevărată sumă de bani. 

Felix Baumgartner are o avere estimată la 245 de milioane de dolari, informează Antena Stars.  Acesta face nenumărate reclame pentru diferite companii. Este şi foarte căutat, mai ales că este şi pilot, iar aceste pasiuni ale sale i le-a insuflat şi Mihaelei Rădulescu. 

De foarte multe ori, cei doi pilotează fie maşini de curse, fie sunt la bordul unui elicopter. Peste tot îl însoţeşte Mihaela Rădulescu şi nu îl scapă deloc din ochi. 

Se iubește cu Răduleasca de trei ani

Diva de la Monaco şi Felix Baumgartner sunt împreună din 21 octombrie 2014, fosta prezentatoare TV cuplându-se cu el imediat după ce s-a despărţit de Dani Oţil, discutându-se, în ultimele luni, și de o posibilă căsătorie a Răduleascăi cu Felix.  Pe 14 octombrie 2012, Felix Baumgartner a intrat în cărţile de istorie, devenind primul om care a sărit din stratosferă şi depăşit viteza sunetului fără ajutorul vreunui vehicul. Viteza maximă atinsă de Baumgartner în timpul căderii libere a fost de 1342,8 km/h (Mach 1,24), un record mondial.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro