VIDEO / Surpriză uriaşă pentru telespectatori! Mihaela şi Constantin de la "Mireasă pentru fiul meu" s-au logodit

Constantin şi Mihaela de la "Mireasă pentru fiul meu" le-au făcut telespectatorilor, dar şi colegilor de platou, o surpriză de proporţii în ediţia de astăzi a emisiunii de la Antena 1.

Cei doi îndrăgostiţi au dat marea veste şi anume faptul că s-au logodit. Cu un zâmbet larg şi extrem de fericită, Mihaela a dezvăluit faptul că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în urmă cu câteva zile, dar au dorit să păstreze secretul. "Este prima dată când simt că vreau şi îmi doresc să devin mămică. Am fost cerută de mai multe ori în căsătorie, dar acum este prima dată când răspund cu "DA" la această întrebare.", a declarat aceasta.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / Probe de foc pentru Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu"! Au reuşit să facă faţă testelor?

VIDEO / Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu", despre sarcină: "Am făcut un pact"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro