Mihaelei Rădulescu îi este jenă de colegii de muncă! Vezi ce a stârnit revolta vedetei

Frumoasa vedetă de televiziune a postat pe blogul personal un mesaj în care vorbeşte dezamagită despre oamenii din televiziune.

“Ma uit cât de puţini am rămas, de fapt, în televiziune. S-au aglomerat culoarele şi ecranele de feţe şirete, inexpresive, de limbi încurcate în acordul predicatului cu subiectul şi al subiectului cu ei inşişi. Cu mulţi dintre ei mi-e jena că sunt “colegă” şi aproape că regret nopţile nedormite petrecute la montaj sau citind toate carţile despre televiziune, despre interviuri, despre lumini, editare, scenaristică, producţie tv…”, a postat Mihaela pe blogul său.

Mai mult de atât, vedeta vorbeşte despre Teo cu părere de rau şi susţine că a ajuns să dezamăgească un public care în trecut a admirat-o pentru inteligenţa ei. În prezent, ea priveşte cu ruşine oamenii de pe sticlă şi este de părere că nu există niciun “Gigel” care să fie Florin Călinescu, cu atât mai puţin o “piţi” care să o înlocuiască şi să devină “Doamna Teo”.

“Am tot aşteptat să se întoarcă Teo. Mi-am amintit câte furtuni şi patimi a stârnit, procedând exact invers decât Tuca – s-a manelizat şi a dezamagit un public care-i admira inteligenţa. A cucerit în schimb un public care nu-I inţelegea glumele deştepte, dar îi aprecia invitaţii agramaţi. Cu Teo am râs mult, pe Teo am îndrăgit-o necondiţionat, dar lupta pentru nenorocitul de rating a pierdut-o. Sau a eliberat-o, cel puţin o vreme. Ştiu sigur că n-a fost opţiunea ei şi ştiu, aproape sigur, că nu s-ar întoarce niciodată acolo unde nu-i era locul, dar mi-aş dori aprig de sincer s-o văd din nou pe ecrane, la o emisiune de divertisment.”, a scris Mihaela.

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro