Mihai Bendeac, declaraţie şoc despre accidentul din Muntenegru: "Dumnezeu e un dictator fără inimă!"

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a comentat revoltat accidentul din Muntenegru, care a dus la prăbuşirea "autocarului groazei" într-o râpă. Actorul este nemulţumit de ideea divinităţii şi a credinţei oamenilor în Dumnezeu.

"Nici în faţa morţii nu ne îndreptăm egoismul şi părerea că Dumnezeu e un dictator fără inimă. De ce spun asta? Una din supravieţuitoarele accidentului din Muntenegru a declarat, plină de satisfacţie: 'Pe noi ne-a iubit Dumnezeu.' Hai nu zău? Naşpa. Înseamnă că pe ceilalţi îi ura? Bine că îl iubeşte pe Becali. Altfel nu i-ar fi dat bărbosul ăla, Daniel, preafericitu' cu 'Mertzan', diplome şi decoraţii, nu? Dar, pe aceeaşi logică, de ce nu-l iubea Dumnezeu şi pe patronul din Argeş care a murit? Da, exact, acel domn care tocmai cică ridicase pe banii lui o biserică. Poate pentru că divinitatea nu dă doi bani pe biserici? Îmi vine să vomit când văd atâta lipsă de logică şi de bun-simţ. Trebuie să ai ceva în cap ca să poţi face faţă unei discuţii. Mulţi înţeleg (săracii, dacă n-au exerciţiul lecturii, ce să le faci) că eu nu cred în divinitate. Ba cred! Cu toată fiinţa mea. De-aia dispreţuiesc biserica. Altminteri mi-ar fi indiferent", a scris Bendeac pe Facebook.

Duminică seara, un autocar cu turişti români s-a prăbuşit într-o prăpastie din Muntenegru. În urma impactului, 18 persoane au murit, iar alte 29 au fost grav rănite.  Despre acest accident a comentat şi Dan Negru.

Citeşte şi: Reacţia halucinantă a lui Dan Negru cu privire la victimele din Muntenegru: "Ţara asta e o uriaşă terapie intensivă". Vezi ce l-a făcut să spună asta

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro