Mihai Bendeac iese la atac: "Ciclul apei e-n natura şi al târfei pe centură". Cine l-a scos din minţi pe actor

Actorul Mihai Bendeac a făcut în ultimul timp mai multe afirmaţii acide asupra vedetelor din România, dar nu numai. De data aceasta, Bendeac "s-a luat" de PR-iţele din cluburile bucureştene.

Cunoscut pentru aciditatea şi ironia vorbelor sale, Bendeac atacă din nou. Actorul s-a sesizat că la anumite agenţii de fotomodele se fac anumite "scheme" de racolare. Acesta explică fanilor pe facebook cum stă treaba mai exact cu domnişoarele ce ies la înaintare ca PR-iţe la cluburi.

"Celor mai bune curve din România li se lasă pe mână, de către ”patron”, câte o agenţie de fotomodele. Eventual după ce-şi fac mâna ca PR la vreun club. Aşadar, ele devin ”scouter”, şi caută noi talente. Vorba unui prieten: ”Ciclul apei e-n natura şi al târfei pe centură”, a scris Bendeac pe site-ul de socializare.

Comentariile nu s-au lăsat aşteptate şi unii au venit cu afirmaţii pro şi contra.

"Bendeac, la tine toate femeile sunt proaste şi curve. Ar fi mai indicat să te dai de partea cealaltă, te-ar prinde mai bine, zău. Şi de ce naiba toată ziua, bună ziua, frecventezi cluburile când ştii foarte bine ce găseşti acolo?", l-a întrebat o comentatoare revoltată.

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro