Mihai Bendeac, trimis la PSIHIATRU: "O să iasă cel mai şifonat"

+2 click pentru
galerie

Mihai Bendeac - foto: Viva

 După numărul de roast pe care îl va interpreta duminică, 19 martie, de la ora 20:30 la „iUmor”,
Un concurent este convins că îl va determina pe Bendeac să meargă mai des la psihiatru
Cea de a treia ediție a emisiunii „iUmor” din acest sezon, care va fi difuzată duminică, de la ora 20:30 la Antena 1 se anunță una turbulentă pentru emoțiile lui Mihai Bendeac.
Unul dintre concurenții care va urca pe scenă în această duminică vine plin de curaj, cu un număr unic de „roast”, conceput special pentru jurați. Prezentatorii emisiunii, Șerban și Vlad îl vor tachina spunându-i că mulți concurenți au venit la iUmor cu numere în care i-au luat la „roast” pe jurați, dar textele n-au fost așa de incisive pe cât ar fi trebuit. Acest lucru nu îi va știribi concurentului încrederea că îi va „atinge” serios pe Delia, Cheloo și mai ales pe Bendeac. „Roast-urile înseamnă să-i arzi, prietene”, va spune el, adăugând că ”cel mai șifonat din acest roast cred că ar ieși domnul Bendeac. Probabil voi fi un nou motiv pentru ca Mihai Bendeac să meargă mai des la psihiatru”, declară acesta, sigur pe el.
Ce text de roast va interpreta pe scenă, pe ritmuri de hip hop, și ce îi va spune juratului „iUmor”, telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 20:30, la Antena 1.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro