Mihai Mitoşeru aruncă în aer lumea mondenă! Nu ştie dacă ajunge la propria nuntă! Se anulează tot?

Mihai Mitoşeru, alături de soţia sa, Noemi.

Mihai Mitoşeru nu se dezminte! Deşi a mai rămas foarte puțin timp până când îşi va uni destinele de cele ale soţiei sale, Noemi, şi în fața lui Dumnezeu, vedeta a detonat bomba în showbiz-ul românesc! Nu ştie dacă ajunge la eveniment!

„Nu am fost pregătit niciodată pentru nuntă, nevastă-mea e pregătită. E nunta ei, e dansul ei, tortul ei. Eu, da, sunt invitat! Sper să şi ajung la acea nuntă”, ne-aa declarat, cu zâmbetul pe buze, Mihai Mitoşeru.

Dacă prezenţa lui Mihai Mitoşeru la propria nuntă este incertă, Neomi e sigură că soacsa sa, Camelia, va ajunge la marele eveniment: „Mama sigur o să ajungă! Este în direct la TV şi atunci vine sigur”.

Mihai şi Noemi Mitoşeru vor face o nuntă ca în poveşti anul acesta, pe 24 septembrie, iar locaţia aleasă este una spectaculoasă: "Le Chateau - castelul din inima Bucurestiului".

Mihai Mitoșeru (39 de ani) și-a unit destinul cu aleasa inimii lui, Noemi Dragomir (27 de ani) pe 12 decembrie 2015 în fața ofițerului stării civile, după o relație de nouă ani. Pentru acest eveniment, cei doi s-au pregătit ca la carte și au avut numai invitați de seamă precum Oana şi Viorel Lis, Daniela Crudu, Dan Capatos sau Oana Roman. Naşii cuplului au fost Romică Ţociu şi soţia acestuia, Nicoleta.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro