VIDEO / Mihai Morar a fost ameninţat de Iulia de la Abracadabra. Incredibil ce mesaje i-a dat la miezul nopţii

+2 click pentru
galerie

Venea la televizor să îşi spună durerea provocată de faptul că îşi creşte copilul singură, dar lucrurile au luat o întorsătură incredibilă. Mihai Morar a vorbit despre adevărata faţă a Iuliei de la Abracadabra.

Morar, prezentatorul emisiunii "Răi da buni", de la Antena Stars, a făcut publice mesajele de ameninţare pe care le-a primit în miez de noapte de la "Pitica de la Abracadabra". "Reciteam mesajele pe care le-am primit azi noapte de la Iulia de la Abracadabra şi efectiv nu-mi vine să cred că este ea. Era o mamă disperată, apoi a vrut să se opereze şi trăia într-un apartament în care a lăsat o mulţime de datorii. Momentul revoltător vine abia acum", a spus acesta în primă instanţă. 

Mihai Morar a continuat dezvăluirile şi le-a arătat telespectatorilor ce este în spatele imaginii de mamă singură pe care Iulia de la Abracadabra a încercat să şi-o zugrăvească."Nu ştiu dacă poţi înţelege prin subgândirea ta. În România poate eşti cineva, dar pentru mine eşti un nimic. Cine râde la urmă râde mai bine.", a declarat prezentatorul Tv.

Iulia Stănescu a fost plecată din România timp de 15 ani şi a oscilat între New York şi Slovenia, ţara de origine a tatălui fetiţei sale. Ea s-a reîntors în ţară în apropierea naşterii şi s-a internat mai întâi la un spital din Timişoara, iar apoi s-a transferat la Spitalul Cantacuzino, din Bucureşti.

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

Transformarea uluitoare a Iuliei Stănescu, fetiţa care interpreta cunoscuta piesă "Inimă de ţigancă"

Ce mamă denaturată! Se laudă cu copilul de numai câţiva ani care bea, fumează şi se droghează! Imagini scandaloase

E.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro