Mihai Morar, cu ochii în lacrimi! Această mamă vrea să îşi vândă un rinichi pentru a-şi salva fetiţa

Sărăcia, disperarea și datoriile care se tot acumulează au făcut-o pe Aurelia Iancu să creadă că singura soluție de a ieși la liman este aceea de a-și vinde un rinichi.

Cu toate că este conștientă că gestul său ar fi ilegal, tânăra nu mai suportă să își vadă fetița chinuindu-se din cauza neajunsurilor. Pe când fetița ei, Andreea (11 ani), avea doar trei ani, soțul Aureliei, de origine italiană, le-a părăsit pentru o altă femeie. Acum trei ani Aurelia a decis să părăsească Italia și să revină în România, iar acum locuiește împreună cu părinții ei, grav bolnavi, într-o baracă. " Pe tată îl cheamă Rolando. Tati este italian. Cea mai frumoasă amintire a mea cu el este legată de o vacanţă la mare", a spus micuţa Andreea în cadrul emisiunii "Răi, da' buni", de la Antena Stars.

Deși condițiile de trai sunt inumane, iar drumul până la școală durează o oră, Andreea este o elevă silitoare. De cele mai multe ori, mesele ei constau în pâine cu margarină sau cu ceapă. Andreea nu are jucării, dar nici ghiozdan sau rechizite.

Toți cei patru membri ai familiei locuiesc în același loc, mama, bunica și fetița dorm într-un pat, iar bunicul, pe un pat pliant. Aurelia își dorește din tot sufletul să construiască o cameră și o baie pentru ea și fiica ei și pentru a-și îndeplini acest vis este dispusă să își vândă un rinichi. Din păcate, ea a ajuns să vadă în acest gest disperat singura cale ca familia ei să ducă un trai decent.

sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

Cum a reuşit Claudia Ghiţulescu să slăbească în timp record? Artista a dezvăluit secretele ei

Claudia Ghiţulescu iubeşte din nou! Bat clopote de nuntă?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro