Mihai Morar e ca argintul viu! Cum este viaţa realizatorului "Răi da' buni" când nu e pe sticlă

foto: facebook

Mihai Morar a postat pe o reţea de socializare un mesaj emoţionant în care le vorbeşte prietenilor lui virtuali despre viaţa lui de dincolo de sticlă.

Mihai Morar este unul dintre cei mai îndrăgiţi realizatori de televiziune. Sinceritatea şi deschiderea cu care acesta îşi expune sentimentele i-a atras o mulţime de simpatizanţi, cu care are o relaţie caldă de amiciţie.

De curând, Morar a postat un mesaj în care le vorbeşte prietenilor lui virtuali despre viaţa lui atunci când nu este la radio sau la TV.

"După 1 oră şi jumătate de somn şi 4 ore de matinal, ăsta-i secretul meu mic şi pufos. Diseară execut "Răi, da' buni" şi conduc toată noaptea până în Baia Mare. Mâine botez, duminică fac cale întoarsă 600 km. Nu mă plâng, nu cer ajutor. Nu mă urăsc, nu mă iubesc. Mă iau aşa cum sunt şi nu m-aş schimba cu nimeni. Nu vreau să trăiesc vieţile altora, vreau să simt drumul meu. Paşii mei, gropile lor. Autostrăzile mele, tunelurile lor. Curbele mele, podurile lor. Zborul meu, turbulentele lor. Viteza mea, limita lor. Popasurile mele, somnul lor. Iar dacă ne întâlnim pe drum, o să îţi mulțumesc. Pentru că am mers o bucată din el împreună, pentru că m-ai rătăcit, pentru că mi-ai arătat calea, pentru că m-ai hrănit sau adăpat, pentru că m-ai împiedicat, pentru că m-ai dus pe braţe sau pentru că m-ai împins. Pentru că m-ai urmat sau pentru că m-ai lăsat să merg singur. Nu, orice ar fi, nu o să mă opresc. Pentru că e drumul meu şi o să îl merg până la capăt", este mesajul postat de Mihai Morar pe o reţea de socializare.

Mihai Morar prezintă emisiunea matinală la Radio Zu, împreună cu bunul său prieten Daniel Buzdugan, și emisiunea Răi da' Buni pe postul de televiziune Antena Stars. Mihai Morar a fost şi jurat în emisiunea X Factor, ediţia din 2011, la Antena 1.

Citeşte şi:

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro