Mihai Morar, înlocuit la "Răi da' Buni"! Cine va prezenta emisiunea de la Antena Stars

+3 click pentru
galerie

sursa: Facebook

 Mihai Morar nu va fi văzut astăzi în emisiunea "Răi da' Buni" şi va fi înlocuit de matinalii Răzvan Botezatu şi Natalia Mateuţ. Cei doi vor întreţine atmosfera şi vor organiza o emisiune pe cinste.
Mihai Morar a luat o "pauză" de la televiziune şi a părăsit ţara. E mult spus pauză, căci prezentatorul TV se află în Amsterdam, pentru a lua parte la Conferința Internațională a Radiourilor, unde va reprezenta România.


Pe micile ecrane, Natalia şi Bote au pregătit o emisiune specială, cu subiecte palpitante şi momente amuzante, aşa cum se întâmplă şi la "Star Matinal", în fiecare dimineaţă.

"În seara aceasta suntem "Rai da' buni" si i-am luat locul lui Mihai Morar! Aşadar ne vedem la 19:45 pe AntenaStars😘😘😘", a scris Natalia Mateuţ pe contul său de socializare.

Răzvan Botezatu şi Natalia Mateuţ prezintă împreună "Star Matinal" alături de Raluca Dumitru, emisune difuzată de luni până vineri de la ora nouă, doar pe "Antena Stars".
Mihai Morar prezintă emisiunea matinală la Radio Zu, împreună cu bunul său prieten Daniel Buzdugan, și emisiunea "Răi da' Buni" pe postul de televiziune Antena Stars. Mihai Morar a fost şi jurat în emisiunea X Factor, ediţia din 2011, la Antena 1. Prezentatorul tv s-a căsătorit în 2006 cu Gabriela. Cei doi soţi au devenit părinţi de gemene: Mara şi Cezara Morar.
S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro