Mihai Morar şi-a făcut mama fericită de Paşte! "După mulţi ani, mama a fost în sfârşit împlinită!"

Mihai Morar alături de familie, de Paşte © FOTO: Spynews

Mihai Morar a făcut primele declaraţii despre Paştele petrecut la Baia Mare cu toată familia. Prezentatorul a dezvăluit că mama sa a fost foarte fericită deoarece fiul său nu s-a mai abţinut deloc de la mâncare şi a golit farfuriile şi oalele. 

Mama lui Mihai Morar a fost cea mai fericită de vizita copiilor de la Bucureşti. Cea mai mare împlinire a fost că după ani l-a văzut înfulecând totul din farfurii, preparate numai una şi una. Mihai Morar a descris cum a decurs toată vizita la părinţii săi.

"Eu în sfârşit am făcut-o pe mama mea fericită. Anul ăsta am ras tot. Oale întregi, tavi întregi de prăjituri. Mama era feiricită. (...) Eu azi de dimineaţă am plecat de la ai mei, din Baia Mare. Am făcut o tură pe munte, apoi am făcut cafea, eu sunt nebun cu cafeaua. A plouat de Paşte jumătate de zi. În mod normal coşurile se sfinţesc în biserică, dar acum afară. (...) Am făcut ouă în mod tradiţional, în dres. Apoi o drumeţie şi cam asta a fost. Toată România a făcut asta, întoarcerea la locurile natale, la familie." a declarat Mihai Morar la Antena Stars. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro