Mihai Onilă a primit cel mai neaşteptat mesaj! Vorbeşte cu fiica sa şi dincolo de moarte

Sursa: Facebook

După moartea fiicei sale, Mihai Onilă nu s-a putut linişti deloc. Acesta comunică cu fiica sa chiar şi dincolo de moarte. Este incredibil ce mesaj a primit acesta din partea fiicei sale.

Mihai Onilă nu poarte trece peste moarte fiicei sale. Acesta este încă legat de ea şi nu o poate uita. Acesta a acordat un interviu special pentru Antena Stars acolo unde a povestit ce i s-a întâmplat recent.  A avut un vis în care a apărut fiica sa, acesta a povestit cum a decurs totul

"Eu nu am vise de obicei. La mine pare totul o altă realitate. O realitate în care mă mişc şi observ. Visul a fost scurt şi intens. Am simţit în partea stângă a mea spiritul ei şi îmi zicea să o ajut." a spus acesta în direct la emisiunea "Agenţia Vip".

Acesta este de-a dreptul mişcat de ce se întâmplă şi simte că are o legătură cu fiica sa, crede că fiica sa îl ajută şi pe el şi pe soţia sa.

Mihai Onilă a avut o părere atunci când a fost adus în discuţie faptul că fiica sa a amurit

"Trebuie să înţelegem că nimeni nu moare niciodată." a declarat acesta pentru Antena Stars.

Mihai Onilă este un cântăreţ din România care s-a făcut remarcat ca membru al trupei „Axxa”, alături de Dinu Maxer şi Adrian Filip. În urmă cu trei săptămâni, fiica sa, Ioana, a încetat din viaţă, după ce a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro