Declaraţii nimicitoare! Mihai Trăistariu a luat foc după ce a fost acţionat în judecată!

+2 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu


Mihai Trăistariu s-a trezit peste noapte cercetat de poliţia informatică, după ce a postat pe o reţea de socializare fotografia unui copil care semăna izbitor cu Ionuţ Anghel, băieţelul omorît de maidanezi. Ana Măiţa, mama sosiei micuţului, a depus plîngere penală pe numele artistului.

În urmă cu cîteva zile, pe internet a circulat o fotografie care se presupunea că îl înfăţişează pe Ionuţ Anghel, micuţul sfâşâiat de câini într-un parc din capitală. Toată lumea era uimită şi se întreba dacă micuţul trăieşte sau este doar o asemănare izbitoare cu un alt băieţel de aceeaşi vârstă, copilul Anei Măiţa, preşedintele Asociaţiei „Mame pentru mame”.
Printre cei care au primit fotografia buclucaşă pe internet s-a aflat şi Mihai Trăistariu. Şocat, artistul a trimis-o mai departe cu mesajul: „Wow, ce e asta?”, iar a doua zi s-a trezit ameninţat cu plângere la poliţie.
„ Eu am dat share la un simplu articol care spunea că Ionuţ trăieşte. Bine, nu am crezut aşa ceva şi nici acum nu cred. Din acest motiv l-am şi postat pe internet. A doua zi m-a sunat o doamnă, Ana Măiţa care m-a anunţat că va depune plîngere pe numele meu, întrucât nu aveam acordul părinţilor. Dar cum mă ceartă ea pe mine, când tot ea, în aceeşi zi, a dat acea fotografie la toate ziarele şi televiziunile din ţara? Părerea mea este că avea nevoie de puţină publicitate pentru că o uitase lumea. Nu mai era bagată în seamă de nimeni şi asociaţia pe care ea o conduce nu mai trezea un interes atât de mare”, a declarat Mihai Trăistariu.

Acum, Mihai este cercetat de Poliţia Capitalei, dar nu este nici speriat, nici nu va face vreun demers în acest sens, pentru că, spune el, nu se găseşte vinovat în niciun sens.
„ Eu sunt iubitor de animale, am peste 60 pe care le ţin într-un adăpost în Constanţa. Şi, probabil, oamenii cred că eu sunt de partea câinlor şi pun la zid oamenii. Nu, departe de mine acest gând. Am suferit şi m-a durut nenorocirea familiei Anghel. Dar de aici până la a omorî toţi câini mi se pare cale lungă. Îi amintesc doamnei Ana Măiţa ca, în urmă cu o lună, a venit cu copilul de mână într-o emisiune tv, al cărui invitat eram şi eu. Împreună a dezbătut cazul maidanezilor timp de trei ore. Atunci nu şi-a mai mediatizat copilul?”, a conchis artistul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro