„O să mă simt ca dracu'. Am să-mi cer scuze pe scenă, înainte de concerte!“ Vezi ce a păţit Mihai Trăistariu în Portugalia

Mihai Trăstariu a avut parte de un mic dejun buclucaş în această dimineaţă. Aflat în Portugalia, unde va susţine în weekend 2 concerte, artistul a avut parte de un accident, în urma căruia dantura i-a fost grav avariată.

Mihai Trăistariu deja îşi face probleme în legătură cu fanii săi, în faţa cărora nu îşi va putea ascunde problema. „Boul de mine ... mi-am înghiţit un dinte azi dimineaţă la micul dejun. Mâncam şi mi s-a rupt un dinte în două ( nu e prima oară ). L-am căutat cu lumânarea şi nu l-am mai găsit. Îl înghiţisem ... Am o strungă de toată frumuseţea ...Problema n-ar fi gravă, dar, mâine am două concerte în Setubal şi Lisabona şi ... o să mă simt ca dracu' ...Am să-mi cer scuze pe scenă, inainte de concerte. Asta e ... “, a explicat artistul pe contul lui de facebook. Trăistariu încearcă să se încurajeze, fiind conştient că lipsa dintelui îi va încurca un pic la pronunţarea cuvintelor. Oricum, la întoarcerea în ţară va ajunge de urgenţă la stomatolog. „Nu mai vorbesc că săptamana viitoare trebuie sa filmez noul videoclip - It's another day ...Oricum marţi mă programez deja la dentist ...Of ...Tâmpit mai sunt şi neatent “, a conchis el.

Foto: Facebookfacebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro