Mihai Trăistariu vrea să-şi CLONEZE mama! "Dacă se poate, de ce nu?".

+2 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu speră să-şi cloneze mama. Femeia care i-a dat viaţă cântăreţului a murit a doua zi după ce fiul ei a atins culmea carierei, prezenţa la Eurovision, în 2006.

"A apucat să audă la radio ce am realizat. A doua zi a intrat în comă şi după încă o zi a murit", a declarat Mihai Trăistariu, la "Agentul VIP", de la Antena Stars. Artistul a venit în studioul emisiunii cu o şuviţă de păr de la mama lui, pe care o ţine în cartea "Înger şi demon".

"Îmi plac luzcrurile futuriste. Citesc mult despre chestii paranormale. Această carte am ţinut şuviţa de păr de la mama mea. Se vopsea blondă. Prin urmare m-am gândit că aş putea să-mi clonez mama, la un moment dat. Eu care am făcut matematica, am luat şi bursa, cred că o să se poată clona şi oamenii. Dacă în 10 ani se va putea, de ce nu?", a mai zis Trăistariu.

"N-am stat să le pup în fiecare zi, dar eu când am probleme, vorbesc cu mama. Mă mai uit o dată la doi ani la ele, să vad dacă au putrezit"
, a mai spus artistul.

Prezent în emisiune, un expert în domeniul clonării, Lucian Iordănescu, i-a spus care este ultima piedică în calea clonării oamenilor. "Clonarea oamenilor se face de 25 de ani, numai că apare un fenomen. Omul e trup fizic, suflet şi spiritul general. S-au lovit toate de o realitate, sufletul n-are de unde să-l ia. O să aibă aceeaşi înfăţişare, dar alt suflet", i-a spus specialistul. "Nu rămâne în celule nicio memorie? Nu?", a întrebat artistul. "Nu", a fost răspunsul parapsihologului Iordănescu, care i-a promis că-l va ajuta în acest demers.

SURSA FOTO: Spynews.ro

CITEŞTE ŞI: 

Mihai Trăistariu, dezvăluiri la şase ani de la moartea mamei: "Cum putea ea să le spună tocmai copiilor ei..."

A renunţat să se pozeze în chiloţi şi se laudă cu... biblioteca lui! Imagine din casa lui Mihai Trăistariu

T. C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro