Mihail, mărturisiri intime despre relaţiile amoroase: "Aş minţi dacă aş spune că nu..."

foto: facebook

Mihail a înnebunit femeile cu melodia "Mă ucide" ea, stârnind pasiuni nebune în sufletul acestora. Artistul a făcut dezvăluiri despre momentele intime din relaţiile cu iubitele lui.

Mihail, interpretul melodiei "Mă ucide ea", a vorbit despre poveştile lui de dragoste. Artistul a mărutisit că a cunoscut multe fete şi că a fost "ucis" de nenumărate ori.

”Am cunoscut multe fete faine de la care am învățat și am furat lucruri bune. Am fost «ucis» de mai multe ori ca-nainte. Nu vreau să par un fustangiu pentru că nu sunt, dar am fost ucis de multe ori, recunosc”, a declarat Mihail pentru hotnews.ro

Întrebat dacă s-a iubit având şosete în picioare, artistul a mărturisit cu sinceritate: "Pe fete le deranjează asta, am sesizat. Aş minti dacă aş spune că nu. S-a întâmplat de mai multe ori. Îmi era frig la picioare".

Cine e Mihail, interpretul melodiei "Mă ucide ea"

MIHAIL SANDU  s-a nascut în RUSIA la 15 noiembrie 1990 dar a copilărit în Republica Moldova. Nu are fraţi şi este foarte legat de familia sa.

Este absolvent al Universităţii de Arta şi Design din Cluj Napoca, şi-a dedicat cea mai mare parte a timpului pasiunilor dezvoltate pe parcursul vieţii cum ar fi muzica, pictura, fotografia şi graphic design-ul.

Cu toate astea, muzica a fost întotdeauna principalul său punct de focus. A studiat pianul timp de 7 ani începand cu vârsta de 9 ani, după care şi-a îndreptat atenţia şi spre chitară. A făcut 5 ani de pictură, devenind absolvent al Şcolii de Arte la vârsta de 16 ani. A câştigat diverse premii la concursuri de natură artistică la nivel naţional.

Citeşte şi:

VIDEO / Ieri - un băieţel rotofei, azi - unul dintre cei mai sexy şi în vogă cântăreţi de la noi! Pariu că nu ghiceşti cine e?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro