Minune, la aproape 4 luni de la moartea Denisei Răducu! Tatăl său a fost cel care a dat vestea

+3 click pentru
galerie

Tatăl Denisei Răducu a scăpat de pareză © arhivă

Denisa Răducu a fost stâlpul familiei în perioada vieţii sale şi se pare că şi acum, de pe lumea cealaltă, are grijă de apropiaţii săi. Tatăl ei a avut parte recent de o minune.

Emilian Răducu este încă foarte îndurerat după pierderea fiicei sale. Cu toate acestea, bărbatul simte ocrotirea Denisei, întrucât a scăpat ca prin minune de pareză. 

Primarul din Ştefăneşti a mărturisit că Emilian s-a trezit într-o dimineaţă şi se simţea mult mai bine faţă de ultima perioadă. Se află într-o perioadă de recuperare după pareză, aspect confirmat şi de tatăl regretatei artiste.

Primarul Alexandru Uţă îşi doreşte să păstreze vie amintirea Denisei şi doreşte să dea numele Căminului Cultural din Ştefăneşti - Vâlcea după cel al artistei.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro