Minune pentru Franco! A renunțat la brunete și se iubește cu o blondină! Imagini EXCLUSIVE

S-a iubit cu o celebră artistă de la noi, dar relaţia lor a ajuns la final, chiar şi după câteva şanse de a o lua de la început. Chiar dacă femeia alături de care a încercat să aibă o relaţie semăna perfect cu fosta, acum, Franco s-a decis să îşi schimbe orientărle, către domniţe blonde.

Imaginile pe care fostul iubit al lui Carmen le-a făcut publice îl înfăţişau pe acesta în tandreţuri cu o tânără domnişoară care seamănă foarte mult cu fiica lui Minune. Brunetă, cu părul de aceeaşi lungime ca al lui Carmen, cu trupul bine lucrat, nici nu este de mirare că tânăra a reuşit să îi pună inima pe jar lui Franco.


Cu toate astea, după câteva luni de relaţie, se pare că tânărul a pus punct relaţiei cu Roxana, care se mutase în Bucureşti pentru a putea fi alături de iubitul ei. Cu toate sacrificiile de rigoare, după ce a părăsit orașul natal pentru a fi cât mai aproape de iubitul ei, focoasa brunetă a constatat că toate lucrurile pe care ea le-a făcut au fost oarecum în van, relaţia lor ajungând la final.


Chiar dacă a încercat să îşi păstreze viaţa personală cât mai departe de ochii presei, Franco nu s-a putut abţine şi a postat pe contul lui de socializare o fotografie, din care reiese clar ce relaţie exista între el şi domnişoara care îl însoţea. Cei doi se sărutau cu foc, şi nu au ezitat să imortalizeze momentul şi să le arate tuturor fericirea lor.

Se pare că relaţia celor doi durează deja de câteva săptămâni, iar Franco este mai fericit ca niciodată, chiar dacă a renunţat la fata care lăsase totul în urmă, chiar şi familia, doar pentru a fi alături de el.

Citeşte şi:

Părea că suferă după ea, dar el "bifează" orice femeie! Franco, fostul iubit al lui Carmen Minune, în ipostaze incitante alături de o brunetă misterioasă

Carmen Minune, noi detalii legate de relaţia cu Franco! Ce se întâmplă acum între cei doi?

Ginerii unor manelişti celebri, sărut pasional în văzul tuturor! SPYNEWS are dovada!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro