Minunea lui Adrian, show de zile mari la “Te cunosc de undeva!”. Carmen Simionescu se transformă în tatăl său

+2 click pentru
galerie

Sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a emisiunii “Te cunosc de undeva!”, Carmen Simionescu se transformă în tatăl său, Adrian Minune, și abordează pentru prima oară genul de muzică interpretat de acesta.

Nici emoţiile nu au ocolit-o pe Carmen.“Îmi va fi foarte greu să fac această transformare, pentru că îl cunosc pe tata ca pe… tata, iar eu va trebui să-l aduc pe scenă pe artistul Adrian Minune, pe care-l văd cam rar, doar așa, când îl prind la televizor. Pentru că nu era în țară în perioada când am pregătit rolul, n-am reușit să repet piesa cu el nici măcar o dată. A trebuit să mă descurc singură. Mi-a spus să caut pe internet filmări cu el cântând live și să mă inspir de acolo. Aceasta e prima oară când interpretez genul ăsta de muzică și trebuie să recunosc că este foarte greu, mai ales dacă nu ai în glas inflexiunile specifice. Cu această transformare, l-am redescoperit pe tata ca artist și acum îl apreciez și mai mult”, spune Carmen.

Cum va reuși Carmen Simionescu să intre în pielea tatălui ei și ce piesă din repertoriul acestuia va interpreta ea în show-ul transformărilor,  telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Citeşte şi

EXCLUSIV Ce spune soţia lui Adi Minune despre sarcina lui Carmen! Spynews.ro a aflat tot adevărul!

VIDEO Asta da provocare! Adi Minune, Connect-R, Pepe și Valentin Dinu au improvizat cea mai tare manea din istorie! Video EXCLUSIV!!!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro