Mirabela Dauer îl face praf pe Marcel Toader. "Murdăreşti universul!"

Mirabela Dauer s-a săturat de apariţiile televizate ale lui Marcel Toader. Cântăreaţa nu a avut niciun cuvânt de laudă pentru fostul bărbat al Gabrielei Cristea.

"Cum poate să vina la televizor și să spun atâtea lucruri mizerabile despre soția lui? Și totul pentru bani. Omul asta nu are niște prieteni care să-i spună că se face de râs. A ajuns la 50 de ani și n-are minte. Un ilustru necunoscut și toate panaramele iau bani ca să apară la tv să se facă de râs? Câtă murdărie poate să existe pe lume? Dumneata murdărești universul. De asta Dumnezeu se supără pe noi. Am auzit că a fost bolnav, nu a  fost un semn ăsta? Dumnezeu nu pedepsește, dar infarctul acela nu a fost întâmplător, e un semn", a spus Mirabela Dauer în timpul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2.
"Ea a renunțat la tot pentru el. Eu nu îl judec pe acest om, dar domnul Toader nu are dreptate și nu are voie să facă aceste lucruri. Se consideră un domn, are o educație și nu are voie să apară la tv să denigreze omul iubit. Femeia asta și-a pus viața la picioarele lui. A renunțat la tot ce iubea pentru a sta acasă, să fie nevastă. Nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă", a spus Mirabela Dauer


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro