VIDEO / Mirela Boureanu Vaida a dezvăluit când intră în concediu maternal

Mirela Boureanu Vaida / foto: Facebook

Vestea că Mirela Boureanu Vaida este din nou însărcinată a luat prin surprindere pe toată lumea, iar fanii sunt extrem de încântați. }n scurt timp, însă, prezentatoarea TV va fi înlocuită la "Mireasă pentru fiul meu".

Prezentatoarea emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” a dezvăluit că fiica ei care împlinește zilele următoare un an va mai avea un frățior sau o surioară, fără să spună, însă, în câte luni este însărcinată.

În emisiunea de astăzi, Mirela Boureanu Vaida s-a dat de gol în fața concurenților și a dezvăluit când va pleca în concediu maternal.
”Nu mă interesează. Te-am întrebat eu ce vrei? Până în august. Cum nu ai zis tu nimic până acum. Prin iulie când te-oi întreba eu să zici, dacă voi mai fi eu. De-aia îți spun, că prin iulie nu o să mai fiu aici”, a dezvăluit Mirela Boureanu Vaida la începutul emisiunii., atunci când a vorbit cu Cristina, una dintre concurentele care vrea să plece cât mai curând din competiție, deoarece crede că nu își va găsi sufletul pereche acolo.

Rămâne de văzut cine îi va lua locul.

Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică pentru prima oară la finalul lunii februarie 2015, atunci când a adus pe lume o fetiţă, pe nume Carla.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro