Mirela Boureanu Vaida a răspuns la întrebarea "O înlocuieşti pe Simona Gherghe la 'Acces direct'? "

Mirela Boureanu Vaida şi Simona Gherghe - foto: Viva

După ce s-a zvonit că Mirela Boureanu Vaida o va înlocui pe Simona Gherghe la cârma emisiunii "Acces Direct", vedeta a pus punctul pe "i".

Însărcinată în al doilea trimestru, Simona Gherghe numără zilele până când îşi va strânge în braţe bebeluşul, iar speculaţiile privind înlocuirea prezentatoarei TV au clasat-o pe Mirela Boureanu Vaida în topul favoritelor. Acum, Mirela Vaida dezvăluie totul. Vine sau nu la "Acces Direct?"

"Simona îmi este o foarte bună prietenă. Mi se pare că informaţia şi ştirea, în loc să fie că va avea o fetiţă şi că ea e atât de mândră şi nerăbdătoare şi bucuroasă că i se întâmplă asta după atâţia ani, ştirea e că... cutăreasca îi ia locul. Nu are importanţă cine îi ia locul Simonei. Mi se pare că chestiunea asta că X îi ia locul lui Y e uşor peiorativă. Simona arată foarte bine pe televizor, se vede bucuria asta în ochii ei, de ce să îi ei omului bucuria şi momentul? Mă bucur pentru ea că este bine. Să ducă emisiunea cât de mult poate, pentru că îi face bine să fie axtivă. Las-o acolo cât se poate. Cât despre înlocuitoare, nu este nimic oficial. Deocamdată sunt zvonuri, până în mai nu e nimic ofical. Chestiunea asta cu înlocuitoarea este fix o tranziţie, important este că ea este însărcinată. Televiziunea este un lucru foarte mişcător. Totul se poate schimba de pe o zi pe alt a. Se poate întâmpla orice", a spus Mirela Boureanu Vaida, în cadrul unui live pe Facebook.

Deşi nu se ştie încă dacă îi va lua locul Simonei Gherghe, în curând vedeta va fi gazda unui nou proiect.

"Noul meu proiect este legat tot de cupluri şi este un quiz-show. Va fi o emisiune axată pe cupluri de la 18 până la 65 de ani. Vom avea câte 3 cupluri în fiecare zi şi vor avea întrebări haioase şi răspunsurile lor dacă coincid, vor avea premii. Sunt şi eu la început şi nu pot să spun prea multe. O să râdem, o să dansăm...", a spus Mirela Boureanu Vaida.

În curând, Mirela Boureanu Vaida revine pe micile ecrane cu un nou proiect. Începând din această primăvară, Mirela Boureanu Vaida va prezenta emisiunea „2k1”.

Emisiunea „2k1” va fi un format nou, de tip quiz-show matrimonial, care le va oferi atât concurenţilor, cupluri cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, cât şi telespectatorilor, prilejul de a-şi testa relaţia de cuplu, de a vedea cât de bine se cunosc, dar şi pretextul pentru a se detaşa de grijile zilnice şi a-şi oferi o doză de distracţie pe cinste.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro