Mirela Boureanu Vaida, despre SFÂRŞITUL emisiunii "Mireasă pentru fiul meu": "Am înţeles că este..."

+2 click pentru
galerie

Sursa: Facebook

De când s-a anunțat că pe 4 Martie, în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, se va face nuntă, telespectatorii se întreabă dacă sfârșitul emisiunii va fi aici. Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” a vorbit despre acest aspect.

Într-un interviu, Mirela Boureanu Vaida a mărturisit că nu știe nimeni despre ceea ce se va întâmpla în continuare cu emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu”, pe care a moderat-o câțiva ani buni.

”Nu ştiu asta. Am înţeles că este o nuntă surpriză şi îmi place ideea asta, pentru că mai ţii oamenii să fie cu ochii pe ţine. Mi se pare o chestiune interesantă, să vezi oamenii ca soţ şi soţie în casă. Presupun că ar trebui să doarmă în același pat. Nu ştiu nimic să se termine în februarie, dar mi s-ar părea ciudat pentru că este o emisiune de anduranţă. Am mai auzit că se schimbă ora sau postul, dar nu ştiu, eu ştiu tot ce ştiţi voi. (...) Vom afla când când vom primi un comunicat oficial.”, a declarat Mirela Boureanu Vaida, în cadrul unui interviu pentru Avantaje.

Cum gurile rele au spus despre Paula Chirilă că nu-și face treaba la fel de bine ca Mirela Boureanu-Vaida, vedeta a explicat că în aceeași situație a fost și ea la început. Telespectatorii trebuie doar să se obișnuiască cu schimbarea, iar fosta prezentatoarea de la ”Mireasă pentru fiul meu” are doar cuvinte de laudă la adresa Paulei Chirilă.

Citește și: Cum se va numi emisiunea prezentată de Mirela Boureanu Vaida la Antena 1

”Şi eu am fost nevoită să iau emisiunea din mers şi m-am trezit în mijlocul unor copii pe care nu i-am văzut în viaţa mea. Şi mie mi s-a întâmplat ce i se întâmplă Paulei. Mi se pare nedrept, pentru că ea a fost chemată acolo în locul meu, nu a dat din coate. Că nu era Paula şi era altcineva , tot ar fi fost hulit, dar mie mi se pare că şi Paula își face treaba bine, este o actriţă talentată, un om care îşi face treaba bine. E cumva nedrept să ne comparăm, pentru că fiecare are felul lui. Este foarte greu să facem comparaţii, nu e drept.”, a mai mărturisit Mirela Boureanu Vaida. 

Mirela Boureanu Vaida este prezentatoarea emisiunii "2k1”, difuzată de Antena 1. Emisiunea „2k1” va fi un format nou, de tip quiz-show matrimonial, care le va oferi atât concurenţilor, cupluri cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, cât şi telespectatorilor, prilejul de a-şi testa relaţia de cuplu, de a vedea cât de bine se cunosc, dar şi pretextul pentru a se detaşa de grijile zilnice şi a-şi oferi o doză de distracţie pe cinste.

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro