Mirela Boureanu Vaida este însărcinată pentru a doua oară: "Carla va avea un frățior sau o surioară!"

La mai puțin de un an dupa ce a adus-o pe lume pe Carla Maria,  Mirela Boureanu Vaida îi va dărui micuței un frățior sau o surioară. Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" este însărcinată, din nou, şi a primit vestea cu mare bucurie.

Mirela Boureanu Vaida (34 ani), prezentatoarea emisiunii"Mireasă pentru fiul meu", va deveni mamă pentru a doua oară. După ani de zile în care s-a chinuit să cunoască sentimentul maternităţii, iată că, la mai puţin de un an de când a devenit mamă pentru prima dată,  a aflat că îi va oferi fiicei sale, Carla, un frăţior sau o surioară.

“Cea mai mare bucurie la început de an, pe lângă bucuria de zi cu zi – Carla, fetița mea veselă, vorbăreață și dinamică, este vestea că ea va mai avea un frățior sau o surioară. Este o fericire imensă tot ceea ce ni se întâmplă și o mare binecuvântare pentru mine și familia mea!”, a declarat frumoasa prezentatoare de la "Mireasă pentru fiul meu".

Mirela Boureanu Vaida a devenit mamă pentru prima dată pe 20 februarie 2015. Prezentatoarea TV are o relaţie de mai mulţi ani cu Alexandru, cu care s-a căsătorit civil pe 19 septembrie 2009.

Citeşte şi:

Primele imagini cu burta de gravidă a Mirelei Boureanu Vaida

FOTO / Cele mai reuşite imagini cu Mirela Boureanu Vaida şi fetiţa ei! Rolul de mămică i se potriveşte perfect


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro