Mirela Vaida a răspuns la întrebarea care se află pe buzele tuturor. Ce spune despre revenirea la "Mireasă pentru fiul meu"

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida © Facebook

Mirela Vaida a spus adevărul despre revenirea ei la TV! Cum toţi oamenii s-au gândit imediat că va prezenta din nou show-ul "Mireasă pentru fiul meu", prezentatoarea TV a vrut să lămurească lucrurile.

Mirela Vaida a scris un mesaj pe pagina ei de pe o reţea de socializare, acolo unde a explicat că pregăteşte o surpriză, dar nu are nicio legătură cu show-ul matrimonial.

"Bună dimineaţa, prieteni! Am primit foarte multe mesaje prin care m-aţi întrebat dacă sunt adevărate zvonurile conform cărora ar reveni Mpfm cu mine ca prezentator! Nu este adevărat nimic! Nu ştiu nimic despre revenirea acestui show! Noi acum lucrăm la un nou proiect de emisiune care va intra pe post după jumătatea lunii februarie, însă noul proiect nu are nicio legătura cu show-ul “Mireasa pentru fiul meu”. Nu vă pot da mai multe detalii acum însă vă rog să aveţi incredere!! Vă mulţumesc pentru apreciere şi loialitate!! Vă trimit gândurile mele bune!! ❤️🙏🤗", a scris Mirela Vaida. 

"Orice emisiune cu tine e bine venită! / Mirela dragă, nu contează atât de mult emisiunea, contează că revii!", i-au scris oamenii, pe lângă sute de like-uri. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro