Mirela Vaida, despre primul Crăciun în 4: "E greu cu un copil bolnav, darămite cu doi"

+2 click pentru
galerie

foto: mirelavaida.ro

A crezut că va putea petrece un Crăciun liniştit, însă lucrurile s-au complicat atunci când cei doi copii ai ei s-au îmbolnăvit. Mirela Vaida a avut parte de clipe de panică atunci când a văzut cum temperatura creşte la 40,0 pentru Carla şi la 39,3 pentru Vladimir.

Mirela Vaida a petrecut Revelion în Austria, alături de soţ şi de cei doi copii, Carla şi Vladimir.

"Aveam atâtea să vă spun!! Dar o febră de 40 grade Celsius a ambilor copii ne-a pus la pământ. Nu știm de unde sau de la cine… Pur și simplu, în dimineață primei zile de Crăciun, ambii copii aveau stare prefebrila, iar seară temperatură a urcat la 40,0 pentru Carla și la 39,3 pentru Vladimir! M-am panicat foate tare pentru că, în aceeași seară, trebuia să prezint și programul artistic al Târgului de Crăciun și mi-era greu să plec… Nu mai conta că peste 3 zile trebuia să plecăm în vacanță, toți 4, în Austria! Plătisem tot sejurul, cumpărasem bilețele de avion și închiriasem și mașină din aeroportul din Munchen. Important era să-mi știu copiii bine!  Am sunat câțiva doctori pediatri, dar nimeni n-a răspuns în seară de Crăciun! Așa că am făcut ce am crezut că trebuie făcut: l-am alăptat mai mult pe Vladimir, că să-l imunizez și am administrat antitermice Carlei, cu regulă celor 4 ore, plus supozitoare, plus cearșafuri cu apa rece!! În două ore febră avea să-i scadă și ea începea, din nou, jocul prin casă iar eu mă îmbrăcăm să plec la Târgul de Crăciun, la care am și intarziat…  Am stat cu inimă îndoită toată noaptea și n-am închis un ochi… E greu cu un copil bolnav, darămite cu doi… Deja era clar că nu mai avea rost să ne gândim la nicio vacanță și că trebuia să stăm acasă de Sărbători! Oricum toată lumea, începând de la părinți până la nași și prieteni, ne-a sfătuit să nu plecăm nicăieri cu copii așa de mici!", a scris Mirela Vaida.

"N-au mai avut nimic a doua zi… Nici a treia… Nu înțelegeam ce virus poate fi ăla care vine, produce febră și panică și dispare a două zi… Am mai citit pe forumuri și am văzut că se mai întâmplă să fie vorba de viroze usoare… Dar acum ce să fac? Să mai plecăm sau nu? Toată responsabilitea e a noastră, a părinților! Cum să facem? Să riscăm? Și-am plecat! Pe 28 decembrie aveam avion către Munchen, iar de acolo am închiriat o mașină până în Tirol, Austria! O distanță de vreo 130 km pe care am făcut-o în vreo oră și ceva, pe autostradă, cu mașină echipată cu scoică și scaun de copil, bagaje și cărucioare pentru fiecare! Ne-am aventurat doar noi 4, fără bonă, bunica sau mamă, fără vreun „factor” extern. Doar noi… Carla, 1 an și 10 luni. Vladimir, 4 luni! (...) Noi, părinții, am avut program de armată: trezirea din oră în oră (pentru că, atunci când plângea unul, se trezea și celălalt), program fix de meșe și de somn, plimbări în aer liber, că să li se înroșească nașul și obrăjorii, schimbat și alăptat în mașină, băiță de seară etc.. Ne-am dat cu sania, am vizitat orășelele și stațiunile de munte, am căutat restaurante în care puteam mânca și altceva decât șnițel de porc și cartori prăjiți ori ochiuri cu șuncă prăjită – specificul bucătăriei din zonă", a mai scris fosta prezentatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu".

Mirela Boureanu Vaida este fosta prezentatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu”, difuzată de Antena 1. Ea a fost înlocuită la cârma emisiunii de Paula Chirilă, după ce a anunțat că pleacă pentru a aduce pe lume și cel de-al doilea copil. Vedeta mai are o fetiță împreună cu soțul său, Alexandru Vaida, pe nume Carla Maria. Cel de-al doilea copil al vedetei s-a născut sâmbătă, 20 august 2016, la ora 19:00. Fiul ei a primit numele Vladimir Alexandru și s-a născut pe cale naturală, după un travaliu de o oră și jumătate. La naştere, băiatul Mirelei avea52 de cm și 3.780 kg.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro