Misty, decizie CRUNTĂ cu privire la cariera ei! S-a SĂTURAT

+4 click pentru
galerie

Logodnica lui Keo, Alexandra, cunoscută în lumea showbiz-ului drept Misty, pare să fi intrat într-un con de umbră. Cel puțin din punct de vedere al carierei muzicale, blondina trece acum prin momente cât se poate de dificile.

Mai exact, spun sursele noastre, de ceva vreme, contractele pentru Misty au cam dispărut ”în ceață”. Iar asta pentru că, în ciuda tuturor eforturilor ei și ale talentatului compozitor Keo, succesul ei ca artistă s-a tot lăsat așteptat. Și, evident, văzând că priza la public pe care ar fi trebuit să o aibă Alexandra cam... lipsește, producătorii de spectacole care să o ”antameze” la diferite evenimente au cam început să o ocolească. Din aceast motiv, spun sursele noastre, Misty a decis ca, dacă lucrurile nu se schimbă repede, să renunțe la cariera de cântăreață și să se ocupe, exclusiv, de viața pe care o are cu Keo, una care, susțin apropiații lor, este plină de fericire în această perioadă.
”Misty nu mai vrea să apară pe scenă, a observat că nu are succesul pe care îl spera. De altfel, știe că nu va avea niciodată priza la oameni pe care ar fi sperat-o, așa că  se va mulțumi să fie alături de Keo când acesta va avea concerte, să se ocupe de toate formalități. nu vrea să mai cânte în public, mai ales că nu se mai bucură de succes”, ne-a spus sursa citată.
Misty și Keo, relație veche
”Am început ca străini. Am devenit prieteni. Apoi am devenit unul... Vom rămâne așa pentru totdeauna”, a scris, de curând, Misty pe contul ei de socializare, postând și o fotografie în care îl sărută cu patos pe Keo.
De altfel, așa cum în puține cuvinte, dar extrem de romantic, a și explicat, relația dintre Keo și Misty este una extrem de veche, cei doi trecând prin mai multe stadii ale amorului: întâi blondina i-a fost amantă, cei doi fiind în mijlocul unul scandal uriaș acum aproape trei ani. Apoi, amantlâcul lor s-a transformat într-o relație, la început neasumată, iar apoi vizibilă, iar acum, spun apropiații lor, s-au și logodit, dar fără să anunțe o viitoare nuntă, ei răzgândindu-se, în nenumărate rânduri când venea vorba de căsătorie.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro