Misty, declarație de dragoste pentru Keo! Cum și-a ”rezumat” relația pe care o are cu artistul

+2 click pentru
galerie

Între Keo și Misty lucrurile par să se mai fi așezat, iar relația lor evoluează de la o zi la alta. Iar recent, Misty a postat pe contul ei de socializare o declarație de amor în care își rezumă povestea de dragoste cu mai vârstnicul ei iubit.

”Am început ca străini. Am devenit prieteni. Apoi am devenit unul... Vom rămâne așa pentru totdeauna”, a scris Misty pe contul ei de socializare, postând și o fotografie în care îl sărută cu patos pe Keo.
De altfel, așa cum în puține cuvinte, dar extrem de romantic, a și explicat, relația dintre Keo și Misty este una extrem de veche, cei doi trecând prin mai multe stadii ale amorului: întâi blondina i-a fost amantă, cei doi fiind în mijlocul unul scandal uriaș acum doi ani. Apoi, amantlâcul lor s-a transformat într-o relație, la început neasumată, iar apoi vizibilă, iar acum, spun apropiații lor, s-au și logodit, dar fără să anunțe o viitoare nuntă, ei răzgândindu-se, în nenumărate rânduri când venea vorba de căsătorie.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro