Mitea are planuri MARI cu iubita lui! Declarații exclusive despre căsătorie și familie

Nicky Mitea este mai fericit ca niciodată. Motivul? Actuala lui iubită, Irina, femeia care este alături de el de un an și alături de care, pentru prima oară după atât de mult timp, fotbalistul își permite să facă planuri și să viseze la o familie.

Nicolae Mitea a uitat-o pe Andreea Tonciu şi este mai îndrăgostit ca niciodată de iubita sa, Irina. Fotbalistul pare să ştie ce vrea de la viaţă şi este sigur că tânăra este femeia alături de care doreşte să-şi petreacă tot restul vieţii. 
”Am o relație perfectă, ne înțelegem extrem de bine. Mă face fericit din toate punctele de vedere”, ne-a spus Nicolae Mitea. Mai mult decât atât, ne-a mărturisit fotbalistul, acum simte că are alături de cine să își construiască familia la care visează încă din adolescență.
”Eu sunt un tip stabil, îmi plac relațiile serioase. Iar ca cea de acum.... Irina locuiește la mine, curând îi vom muta absolut toată garderoba la mine acasă. Și da, am început să discutăm la modul cel mai serios despre viitor. Și nu mă refer la vacanțe exotice sau alte lucurri ca astea, ci la familie și copii. Ne gândim și la căsătorie, încă nu am stabilit o dată sau ceva, dar se va întâmpla dacă va vrea bunul Dumnezeu ce vreau și eu. Dar despre copii discutăm mai des. Eu îmi doresc o pereche, un băiat și o fată, Irina vrea o fată. Important e să fie sănătoși copiii și... să apară odată. Eu am 30 de ani, Irina 29, nu mai suntem copii, nu mai suntem în situația de a pierde vremea, știm ce vrem”, ne-a mai spus Nicky Mitea.
De altfel, în urmă cu ceva vreme, Mitea și-a făcut curaj și i-a dăruit frumoasei sale iubite un inel. 
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro